De complete oplossing!

06-04-2011

EasyCount helpt bij verhuur vastgoed

In één van de gemeenten waar EasyCount enige tijd geleden telsystemen heeft geïnstalleerd heeft de teldata in de winkelstraten mogelijk meegeholpen tot de verhuur van enkele grote winkelpanden.
Door beschikbare bronnen was de verwachting ontstaan dat er in deze winkelstraat relatief weinig passanten zouden lopen.
Nadat met het EasyCount cameratelsysteem een aantal weken volcontinue 24/7 passantentellingen aan data was verzameld, kon een compleet beeld opgezet worden van de intensiteit en verloop per uur, dag, week etc.
Hieruit bleek dat deze winkelstraat juist zeer veel potentie heeft! Dus geen B locatie maar een A locatie! De investering in een mooi pand met een goede uitstraling zorgt ook voor een omslag in een voorheen middelmatige winkelstraat. De standwaarde in deze winkelstraat zal hierdoor snel kunnen stijgen en het winkelgebied krijgt een nieuwe dynamiek.

Pas op uw tellen met het interpreteren van teldata uit bronnen gebaseerd op steekproeven met momentopnames. Meestal een paar minuten per uur waar vervolgens weer enorme aannames en correcties over gestrooid worden. Een goedlopende markt of evenementen worden niet meegenomen in de tellingen. Of een regenachtige dag kan zomaar een laag cijfer opleveren. EasyCount en ShopperCount passantentellingen geven een hoge nauwkeurigheid tellingen. Wij leveren als eerste bedrijf in Europa, live 24/7 passantentellingen in stadscentra. De tellingen over meerdere dagen geven een realistisch inzicht in de traffic van een winkelgebied, straat of winkel.


Van onze enthousiaste medewerker.